Search
Close this search box.
Ένα μίνι-αφιέρωμα στους 30 Seconds To Mars, που έρχονται ξανά στην Ελλάδα!

Ένα μίνι-αφιέρωμα στους 30 Seconds To Mars, που έρχονται ξανά στην Ελλάδα!

(Ξανα)γνωρίζουμε τους 30 Seconds To Mars, οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα και το TerraVibe Park, αυτό το Σεπτέμβριο, για μία μοναδική συναυλία!
30 Seconds To Mars
30 Seconds To Mars

Το υποσχέθηκαν το 2011 – οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν!

Τέσσερα χρόνια μετά από το Ejekt Festival του 2011 και τη συναυλία στην Πλατεία Νερού, οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο TerraVibe Park! Οι Jared Leto, Shannon Leto και Tomo Milicevic, θα εμφανιστούν στον συναυλιακό χώρο της Μαλακάσας, την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής, Didi Music, αλλά και η μπάντα από το Los Angeles στο επίσημο site της, η χώρα μας θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της περιοδείας τους, μετά από την εμφάνιση στη Χετάφε της Ισπανίας, στις 27 του ίδιου μήνα.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, δείτε παρακάτω.

30 Seconds To Mars – Η αρχή

Οι 30 Seconds To Mars, ιδρύθηκαν το 1998 από τον υπερ-ταλαντούχο κύριο Jared Leto (δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι frontman επιτυχημένου συγκροτήματος και παράλληλα να «τσιμπάς» ένα Οσκαράκι και μία Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία σου στο εκπληκτικό ‘Dallas Buyers Club’) και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Shannon (σ.σ. γνωστός στους φανς και ως Shanimal λόγω του εκρηκτικού drumming του), ενώ ο βασικός κιθαρίστας, Tomo Milicevic (Βοσνιοκροατικής καταγωγής) , ενσωματώθηκε στο γκρουπ το 2003.

Η μπάντα, που ανήκει στο είδος του εναλλακτικού ροκ – με πολλά progressive και ηλεκτρονικά στοιχεία, κυκλοφόρησε τον πρώτο, ομώνυμο δίσκο της, το 2002 (με το ‘The Edge Of The Earth’ να γίνεται το πρώτο hit για το συγκρότημα), ενώ ακολούθησε το άλμπουμ με τίτλο ‘A Beautiful Lie’ του 2005, το οποίο απέσπασε εξαιρετικά θετικές κριτικές και από το οποίο ξεχώρισαν τα singles, ‘Attack’, ‘The Kill’, ‘From Yesterday’ και ‘A Beautiful Lie’.

Το μεγάλο breakthrough με το ‘This Is War’ και η συνέχεια είναι γνωστή

Αναμφίβολα, όμως, το μεγάλο breakthrough και η παγκόσμια αναγνώριση για το συγκρότημα (αφού ξεπέρασαν και μία μεγάλη και πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρεία τους), ήρθε το 2009 με το ‘This Is War’, αλλά και την μεγαλοπρεπή, «γιγαντιαία» περιοδεία που το πλαισίωσε (η οποία συμπεριλάμβανε, όπως είπαμε, στους σταθμούς της, και τη χώρα μας).

Η τριμελής μπάντα, μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2011, απέκτησε και τη δική της θέση στο Βιβλίο Guinness, συμπληρώνοντας 300 (!) live εμφανίσεις στο tour της και “σπάζοντας” έτσι ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Κομμάτια, όπως τα ‘Kings and Queens’, ‘Closer to the Edge’, ‘This Is War’, ‘Hurricane’, ‘Search and Destroy’, ‘Alibi’ κ.ά., κατέκτησαν υψηλές θέσεις στα charts ανά τον κόσμο και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό.

Το τέταρτο κατά σειρά και πιο πρόσφατο άλμπουμ των Mars, δεν είναι άλλο από το ‘Love, Lust, Faith and Dreams’, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και αν και θα μπορούσε να διεκδικήσει άνετα βραβείο για το χειρότερο εξώφυλλο άλμπουμ της χρονιάς, έλαβε θερμής υποδοχής από κοινό και κριτικούς, με τον Jared Leto (aka Bartholomew Cubbins) να βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ακόμα εντυπωσιακότερων βίντεο κλιπς, κάποια από τα οποία (όπως και κάποια από το ‘This Is War’) είναι στην ουσία ταινίες μικρού μήκους.

Σίγουρα, τα κομμάτια που ξεχώρισαν αμέσως από το δίσκο είναι τα ‘Up in the Air’, ‘City of Angels’ και ‘Do or Die’.

30 seconds to mars - thirty seconds to mars-neon party live
Οι 30 Seconds To Mars σε ένα από τα 300 (!) live του Into The Wild Tour, με θέμα «Neon Party».

Ο πολύπλευρος, πολυτάλαντος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Jared Leto

Όσο ίσως άδικο και αν ακουστεί για τον αγαπητό κιθαρίστα, Tomo, και όσο καλός ντράμερ και αν είναι ο συμπαθής, Shannon, κατά πάσα πιθανότητα αν ο Jared Leto είχε 6 χέρια, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, απλώς θα περίσσευαν.

Ο Jared εκτός από το ότι παίζει πολλά μουσικά όργανα και τραγουδάει, γράφει την συντριπτική πλειοψηφία των στίχων και της μουσικής, φέρνει τις ιδέες, εμπνέει το συγκρότημα, σκηνοθετεί με epic τρόπο μερικά από τα κλιπάκια τους και γενικά, είναι ο «εγκέφαλος» και ο «κινητήριος μοχλός» της μπάντας.

Όχι, δεν κάνει χάρη στους υπόλοιπους – ο Tomo είναι εξαιρετικός μουσικός (παίζει εκτός από κιθάρα, μπάσο και βιολί), η ενέργεια που βγάζει ο Shannon στα live είναι απίστευτη και ίσως ο Jared να μην ήταν τόσο εξαιρετικός αν αποφάσιζε κάποτε να πάει σόλο.

Πρόκειται για ένα πολύ δεμένο και αγαπημένο συγκρότημα, είναι η αλήθεια.

Όμως, μιλάμε για ένα συγκρότημα, στο οποίο, καλώς ή κακώς, πολλά πράγματα πηγάζουν, ρυθμίζονται και περιστρέφονται γύρω από ένα πρόσωπο, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο γνωστό γκρουπ εκεί έξω.

Και φυσικά, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, αυτό είναι προς όφελος όλης της μπάντας, αλλά και δικό μας, που απολαμβάνουμε τις δημιουργίες της.

Ο 43χρονος (κι ας φαίνεται 25-30) χαρισματικός τραγουδιστής, κιθαρίστας, πιανίστας και σκηνοθέτης, είναι, όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, και ένας αναγνωρισμένος και ιδιαίτερα «μεταμορφωτικός» ηθοποιός, ακόμα και αν πεθαίνει σε περισσότερες ταινίες και από τον Sean Bean (aka Ned Stark)

(Ανυπομονούμε να τον δούμε στο ρόλο του Joker στην πολυαναμενόμενη ταινία ‘Suicide Squad’ που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016). Με λίγα λόγια, ο Leto είναι ο ορισμός του καλλιτεχνικού πνεύματος.

jared leto
Jared Leto – Ένας rockstar, αλλά και ένας ηθοποιός – χαμαιλέοντας!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ακόμη, ότι ο Jared, είναι επίσης και ένας από τους πιο ενεργούς, φιλάνθρωπους και ακτιβιστές, του καλλιτεχνικού χώρου, βοηθώντας και στηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα, δεκάδες φιλανθρωπικές και φιλοπεριβαλλοντικές οργανώσεις και δράσεις ανά την υφήλιο, όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο, έλαβε τον τίτλο του παγκόσμιου πρέσβη της WWF (World Wide Fund for Nature).

Για να καταλάβετε για τι είδους τύπο μιλάμε, το 2011 – ένα χρόνο μετά από τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή – ο Jared Leto επισκέφτηκε την πληγείσα χώρα της Καραϊβικής (στην οποία έζησε ένα χρόνο στην παιδική του ηλικία), μίλησε με ανθρώπους, τράβηξε και δημοσίευσε κάποια συγκινητικά βιντεάκια («ντυμένα» με μουσική της μπάντας) από τη χώρα (δείτε, παρακάτω) για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και έπειτα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες που τράβηξε εκεί ο ίδιος, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν, φυσικά, στη στήριξη της σεισμόπληκτης περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Tomo, ο οποίος δραστηριοποιείται ιδιαίτερα σε φιλοζωικά θέματα.

Εσείς είστε έτοιμοι για… εκτόξευση στον πλανήτη Άρη;

Εσείς, μπορείτε να περιμένετε ακόμα περισσότερα θεματάκια για τους 30 Seconds To Mars, ειδικά όσο θα πλησιάζει ο καιρός που το Terra Vibe θα βάλει τα “stadium rock” του και θα υποδεχτεί την παρέα του Jared Leto, η οποία θα μας εκτοξεύσει και πάλι μέσα σε 30 δευτερόλεπτα στον πλανήτη Άρη!

Υ.Γ. «One day, maybe we’ll meet again…»

Για πληροφορίες για εισιτήρια, δείτε στο τέλος του άρθρου.

30 seconds to mars - thirty seconds to mars-greece athens
Οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 4 χρόνια!
Thirty Seconds To Mars - A Beautiful Lie

Thirty Seconds To Mars - Closer To The Edge

Thirty Seconds To Mars - Kings and Queens

Thirty Seconds To Mars - Hurricane (Censored Version)

Thirty Seconds To Mars - Up In The Air

Thirty Seconds To Mars - Do Or Die

30 Seconds to Mars - Bad Romance@BBC Radio 1 Live Lounge

Thirty Seconds To Mars - Stay (Rihanna) in the Live Lounge

Eισιτήρια

Πρώτη φάση προπώλησης | Εισιτήρια Γενικής Εισόδου: 33
Δεύτερη φάση προπώλησης | Εισιτήρια Γενικής Εισόδου: 36
Τελική φάση προπώλησης | Εισιτήρια Γενικής Εισόδου: 39

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Online purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.


Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 60

Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP προσφέρεται το ειδικό VIP Parking Pass.

Μπορείτε επίσης να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία αγοράζοντας τα ειδικά πακέτα VIP: Να γνωρίσετε τους Thirty Seconds To Mars και να  παρακολουθήσετε όλο το live πάνω στην σκηνή σε απόσταση αναπνοής από το συγκρότημα.

Τα πακέτα αυτά θα προσφέρονται σύντομα αποκλειστικά στο www.adventuresinwonderland.com

Τα VIP πακέτα περιλαμβάνουν αναλυτικά:

Kings & Queens
Εισιτήριο στην περιοχή VIP,
Meet and Greet με τους Mars,
Ατομική φωτογραφία με τους Mars,
Αποκλειστικό merchandise πακέτο,
Είσοδος στον χώρο πριν το άνοιγμα των πυλών,
Εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Adventures in Wonderland.

Closer to the Edge
Εισιτήριο στην περιοχή VIP,
Παρακολούθηση της συναυλίας από το πλάι της σκηνής,
Meet and Greet με τους Mars,
Ατομική φωτογραφία με τους Mars,
Αποκλειστικό merchandise πακέτο,
Είσοδος στον χώρο πριν το άνοιγμα των πυλών,
Εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Adventures in Wonderland.

On Stage
Εισιτήριο στην περιοχή VIP,
Εγγυημένη πρόσβαση στην σκηνή για το τελευταίο τραγούδι των Mars,
Παρακολούθηση της συναυλίας από το πλάι της σκηνής,
Meet and Greet με τους Mars,
Ατομική φωτογραφία με τους Mars,
Αποκλειστικό merchandise πακέτο,
Είσοδος στον χώρο πριν το άνοιγμα των πυλών,
Εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Adventures in Wonderland.

30 seconds to mars - thirty seconds to mars - greece - 2015
Οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 4 χρόνια!
30 seconds to mars - thirty seconds to mars - greece - 2015
Οι 30 Seconds To Mars επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 4 χρόνια!

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!