Search
Close this search box.
Φρίκη και αποτροπιασμός από τα ευρήματα στο ράντσο του Michael Jackson

Φρίκη και αποτροπιασμός από τα ευρήματα στο ράντσο του Michael Jackson

Συγκλονιστικά στοιχεία, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, γύρω από την άρρωστη ζωή του "Βασιλιά της ποπ".
Michael Jackson
Michael Jackson

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικεία του Michael Jackson σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Όπως μεταφέρει το RadarOnline, μια σειρά από ευρήματα, αποτελέσματα έρευνας των αρχών στο περίφημο ράντσο του Michael Jackson με όνομα Neverland, το μακρινό 2003, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν συναισθήματα φρίκης. Ανάμεσα στα ντοκουμέντα, υπήρχε πλήθος παιδικής πορνογραφίας, φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών -ακόμα και των ίδιων των ανιψιών του- και ζώων αλλά και μεγάλος αριθμός φαρμακευτικών αγωγών για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής του εξάρτησης, συνταγογραφημένες από πολλούς διαφορετικούς γιατρούς.

Όλα τα παραπάνω, βρέθηκαν συγκεντρωμένα στην αποθήκη του Jackson, ενώ στη συνέχεια των ερευνών, είχε εντοπιστεί περισσότερο ενοχοποιητικό υλικό, σε μια άλλη αποθήκη στη Santa Barbara, μεταφερμένο εκεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, στην προσπάθεια του να κρύψει όσα περισσότερα πειστήρια μπορούσε.

Οι αρχές, στην έκθεσης τους, περιγράφουν τον “Βασιλιά της Ποπ” ως ένα άτομο, «μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ» και κολλημένο με το αίμα, τη βία και της κακοποιήσεις, που δεν θα δίσταζε να κάνει οτιδήποτε για να πείσει ανηλίκους να υποκύψουν στις άρρωστες ορέξεις του.

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν η φωτογραφία ενός παιδιού που κρατούσε μια νεκρή χήνα, θανατωμένη με βίαιο τρόπο -με χρήση ροπάλου πιθανότατα- καθώς και αυτή ενός κοριτσιού ντυμένο για να μοιάζει με την Jon Benet Ramsey, ένα κορίτσι που είχε δολοφονηθεί στο Κολοράντο πριν από μερικά χρόνια. Στη φωτογραφία η μικρή, είχε περασμένη μια θηλιά στο λαιμό της…

Αν το αντέχει το στομάχι σας, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα όπως και την πλήρη έκθεση των αρχών, σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο. Ακόμη, έχει διαρρεύσει και αυτό εδώ το βίντεο από την έφοδο της αστυνομίας στην έπαυλη του Michael Jackson.

Η πρώτη σελίδα από τις 83 που συμπεριλαμβάνει η έρευνα που "καίει" τον Jackson.
Η πρώτη σελίδα από τις 68 που συμπεριλαμβάνει η έρευνα που “καίει” τον Jackson.

Παρά τη δίωξη για κακοποίηση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας τότε στον Michael Jackson, αλλά και το πλήθος των ενοχοποιητικών στοιχείων που όπως φαίνεται είχαν στα χέρια τους οι αρχές, ο τραγουδιστής είχε απαλλαγεί το 2005 από κάθε σχετική κατηγορία, καθαρίζοντας θεωρητικά τουλάχιστον το όνομά του. Φαίνεται πως η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή για όλους…

UPDATE: Η οικογένεια του Michael Jackson εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στα δημοσιεύματα.

Αυτό το Σάββατο συμπληρώνονται 7 χρόνια από τότε που ο κόσμος έχασε αυτόν τον απίστευτο καλλιτέχνη και ανθρωπιστή που ήταν αφιερωμένος στο να βοηθάει παιδιά που το έχουν ανάγκη σε όλον τον κόσμο. Οι fans του Michael Jackson, όπως και οι υπεύθυνοι της περιουσίας του, προτιμούμε να θυμόμαστε αυτά τα υπέροχα δώρα που άφησε πίσω του ο Michael Jackson, από το να δούμε πάλι το καθαρό του όνομα να λασπώνεται από tabloids-σκουπίδια.

Τα πάντα σε αυτές τις αναφορές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που οι αρχές της Santa Barbara ονομάζουν «περιεχόμενο που φαίνεται να έχει αποκτηθεί από το Διαδίκτυο ή από άλλες πηγές», είναι ψευδή και δεν έρχονται τυχαία στην επέτειο από το θάνατο του Michael. Αυτοί που, χωρίς ντροπή, συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τον Michael, μέσω πρόχειρου διαδικτυακού “click-bait”, αγνοούν πως το 2005 αθωώθηκε στο δικαστήριο, για κάθε μία από τις 14 αισχρές κατηγορίες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του σε ένα αποτυχημένο κυνήγι μαγισσών.

Ο Michael παραμένει εξίσου καθαρός στο θάνατο, όπως ήταν και στη ζωή, ακόμη κι αν δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Φτάνει πια.

Η οικογένεια του Michael Jackson.

Δείτε εδώ και το tweet του γιου του Michael Jackson, Taj Jackson:

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!