Η συνολική εικόνα για τα 3 μεγάλα φεστιβάλ της Αθήνας

Με το συναυλιακό παζλ της φετινής χρονιάς να έχει αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνεται, είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να πάρουμε μία ανάσα και να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα η εικόνα στα τρία μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας που αποτελούν και τον βασικό πόλο έλξης για το συναυλιακό κοινό της χώρας.

Σε μία χρονιά που αναμένεται αρκετά γεμάτη και σε ό,τι αφορά τα μεμονωμένα live (Monster Magnet, Beth Hart, Madrugada, Uriah Heep, Eros Ramazzotti, Bullet For My Valentine, Dropkick Murphys, James, Clutch, BRMC, Sleep, Electric Wizard κ.ά.), μία σύντομη ανακεφαλαίωση ίσως φανεί χρήσιμη σε όσους από εσάς έχετε μπερδευτεί με όλους τους headliners και τα support ονόματα που έχουν ανακοινωθεί τον τελευταίο καιρό.

Πάμε λοιπόν να δούμε (με χρονολογική σειρά) ημερομηνίες, καλλιτέχνες, χώρους διεξαγωγής και πληροφορίες για τα εισιτήρια σε Release Athens FestivalAthensRocks Festival και Ejekt Festival.

*Τα line-ups ανανεώνονται με κάθε νέα ανακοίνωση

Πατώντας σε κάθε καρτέλα, θα δείτε πληροφορίες για το κάθε φεστιβάλ.

 Πλατεία Νερού*
 Εισιτήρια

Σάββατο 8 Ιουνίου

Iggy Pop
James
Shame


Παρασκευή 14 Ιουνίου

Manowar


Κυριακή 16 Ιουνίου

New Order
Johnny Marr


Τετάρτη 19 Ιουνίου

Clutch
Black Rebel Motorcycle Club
Planet of Zeus


Κυριακή 23 Ιουνίου

Hozier


Δευτέρα 24 Ιουνίου

Alice in Chains


Κυριακή 30 Ιουνίου

Disturbed

*Όλοι οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού, εκτός από τους Disturbed που θα παίξουν στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο).

Λεωφόρος Αλεξάνδρας (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης)
 Εισιτήρια

Σάββατο 13 Ιουλίου

Slayer

 Πλατεία Νερού
 Εισιτήρια

Τετάρτη 17 Ιουλίου

The Cure
Michael Kiwanuka
Ride
Khruangbin
The Steams